Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Disclaimer

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons

 

 Disclaimer

De site Reis-ervaring.nl is met grote zorg samengesteld en ontwikkeld. Echter kunnen onjuistheden voorkomen. Reis-ervaring.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door Reis-ervaring.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste ervaring, beoordelingen of teksten.

De op de website geplaatste lezerrecensie geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Reiservaring.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van deze recensies. Het gebruik van Reis-ervaring.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Het maken van bepaalde keuze op basis van gelezen informatie is daarmee ook volledig voor eigen risico.

De teksten, foto’s, beelden, (data)banken, handels- en domeinnamen, merken en logo’s op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Reis-ervaring.nl
Het is niet toegestaan de website Reis-ervaring.nl of delen ervan te kopieren of te framen zonder schriftelijke toestemming.

Deze website bevat veel links naar websites van derden. Reis-ervaring.nl is vanzelfsprekend op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Reis-ervaring.nl verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke data aan derden, tenzij wij u uitdrukkelijk schriftelijk om toestemming hebben gevraagd.


 

 
     
     

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl