Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen aan-zee > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

aan-zee
Aan-Zee
Emmalaan 4a
1862 ET Bergen
31(0) 72 581 57 91
info@aanzee.com
www.aanzee.com


Bekijk: reiservaringen aan-zee.com

Informatie aan-zee

Extra info extra info: aan-zee is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Bergen.

Wie is Aan-Zee?
Uw Vakantiehuis aan de Hollandse kust
Aan Zee verhuurt huizen van particulieren: villa's, cottages en andere gezellige vakantiehuizen, vooral in de kuststreek. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft het een geheel eigen charme. De medewerkers van Aan Zee kennen alle huizen goed doordat zij ze zelf geïnspecteerd en goedgekeurd hebben. Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige vakantiewoning. Met onze snelle zoekmachine zoekt en boekt u onze gezellige cottages en vakantiehuizen direct online.

Ons unieke aanbod
Op onze website staan vakantievilla's en de betere vakantiehuizen, huizen die meestal buiten de vakantieseizoenen door de eigenaren zelf bewoond worden en daardoor hun geheel eigen sfeer hebben. Een groot en snel groeiend aanbod dat varieert van gezellige, kleine en karakteristieke vakantiehuizen met normaal comfort tot zeer luxueuze landhuizen. Wij accepteren eenvoudige huizen alleen wanneer zij een bijzondere uitstraling hebben, een unieke ligging of een prachtig uitzicht. Ook bij deze eenvoudige huizen is een minimum aan comfort gewaarborgd.

Boeken via internet en telefonisch
Aan Zee verhuurt haar vakantievilla's via internet en brengt geen gidsen of brochures uit. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook: 072-5815791

Ons bedrijf is aangesloten bij de SGR (deelnemernr. 3254). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaaldde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Uw eigen huis verhuren?
Terwijl u zelf met vakantie gaat leveren wij rendement. Uiteraard in de vorm van interessante huuropbrengsten, maar ook in de vorm van rust. Want is het geen prettig idee dat uw huis niet onbeheerd achterblijft?
Aan Zee zoekt een geschikte huurder die met respect voor uw eigendommen in uw huis verblijft. Zo geniet u zelf in alle opzichten van een zorgeloze vakantie.
Aan Zee benadert niet zomaar elke huiseigenaar. We scannen de Nederlandse kust op huizen die voldoen aan onze eisen van ligging, charme en kwaliteit

Lange termijn verhuur
Aan Zee kan u ook van dienst zijn wanneer u uw huis voor een langere periode wilt verhuren, bijvoorbeeld vanwege verblijf in het buitenland. En dat geldt dus ook voor huurders die een woning voor langere tijd zoeken.

Waarborg voor kwaliteit
Omdat onze medewerkers de omgeving goed kennen en een ruime ervaring hebben in het verhuren van vakantiehuizen, kunt u rekenen op een professionele bemiddeling en een gedegen uitvoering van de reserveringen. Aan Zee is drager van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Uw Aan Zee team
Vanaf 2002 bemiddelt Aan Zee in de verhuur van villa's, cottages en andere gezellige vakantiehuizen in de kuststreek. Aan Zee startte haar activiteiten in de omgeving van Bergen aan de Noord-Hollandse kust.

Het team op kantoor in Bergen NH bestaat momenteel uit zeven personen, vaak afkomstig uit Bergen zelf of de directe omgeving. Het voordeel daarvan is dat de medewerkers Noord-Holland goed kennen en beschikken over een groot netwerk van contacten, veel praktische zaken worden dus snel geregeld.

In de provincies Zuid-Holland, Zeeland en op de Wadden is Aan Zee vertegenwoordigd door agenten. Die zijn aangesteld op basis van hun vakkennis en uitgebreide, lokale netwerk. Ook daar wordt dus praktisch gewerkt.

Dick Hakkenbroek heeft een schat aan ervaring opgebouwd in het toerisme sinds de oprichting van het vermaarde Belvilla. Hij is, een paar jaar na de verkoop van zijn bedrijf, de initiatiefnemer van Aan Zee. Het management bestaat verder uit Gonda Middelbos (inkoop) en Jan Henk Nawijn (verkoop, financiën, website).

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Nederland.

Zekerheden Aangesloten bij: SGR, Thuiswinkel.

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl