Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Avac vakantiewoningen > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

avac-vakantiewoningen
Avac vakantiewoningen
Zanddijk 11
1787 PP Den Helder
31-223-648 648
info@avac.nl
www.avac.nl


Bekijk: reiservaringen Avac vakantiewoningen

Informatie Avac vakantiewoningen

Extra info extra info:

Sinds 1982 (alweer 27 jaar) zoeken wij voor u de mooiste vakantieplekjes in Europa. AVAC Vakantiewoningen is meer dan een portal op internet met een willekeurige opsomming aan vakantiewoningen. Nee; wij kennen de woning daadwerkelijk van binnen en van buiten; wij kennen de omgeving en wij kennen de huiseigenaar. In onze beoordeling van de accommodaties letten wij sterk op ligging, de kwaliteit van de inventaris (bedden!), sanitair, keukeninventaris en, niet op de laatste plaats, de gastvrijheid van de eigenaar. Door deze persoonlijke controle kunnen wij u optimaal van objectieve informatie voorzien. Dit voorkomt onaangename verrassingen en teleurstellingen. Wij realiseren ons terdege dat de vakantieperiode voor velen van u een van de belangrijkste perioden van het jaar is.

Wij proberen ons aanbod zo breed mogelijk te houden: van luxe villa tot eenvoudige vakantiewoning. Van romantisch bergchalet voor 2 personen tot groepsaccommodatie voor 22 personen. Een huisje op loopafstand van het strand of een woning aan de skipiste.

Hoe AVAC de kans ziet de prijzen zo laag te houden? Kwestie van efficient werken. We houden er niet allerlei kantoren of een uitgebreid affiliate-netwerk op na. Nee, u boekt rechtstreeks bij een adres. ook de uivoering van onze site en gids probeen wij zo bescheiden mogelijk te houden. Geen opgeklopte reisbeschrijvingen maar feitelijke informatie over uw vakantieadres en de omgeving. Zo haalt u het maximum uit uw vakantie-euro. Vergelijk onze prijzen gerust met die van onze concullega's: u zult zelf constateren dat wij in vele gevallen gelijkwaardige accommodaties vele tientallen tot soms wel honderden euro's goedkoper aanbieden.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk

Zekerheden Aangesloten bij:

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl