Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Bex Reizen > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

bex-reizen
Bex Reizen
Vlaardingenweg 11
6843 GN Arnhem
31 (0) 26 356 66 66
info@bex.nl
www.bex.nl


Bekijk: reiservaringen Bex Reizen

Informatie Bex Reizen

Extra info extra info:

Even voorstellen
Bex Reizen staat garant voor 30 jaar ervaring in de reiswereld. Een enthousiast team van ongeveer 25 mensen werkt aan de totstandkoming van de reizen. Vanuit het hoofdkantoor in Arnhem wordt alles geregeld. Van het samenstellen van de reis tot aan het behandelen van vragen en maken van boekingen. Vanaf het moment van oprichting tot nu heeft Bex Reizen haar producten rechtstreeks aan de klant verkocht, zonder tussenkomst van reisbureaus. Dankzij deze directe verkoop is Bex Reizen altijd in staat geweest een optimale prijs-kwaliteit verhouding te bieden.

Complete kwaliteitsreizen
Kiezen voor Bex Reizen is kiezen voor kwaliteit. Alle aspecten van uw reis worden heel zorgvuldig voorbereid. Voor ons is een reis namelijk pas geslaagd wanneer u absoluut tevreden bent. Tevreden over bijvoorbeeld de service, het vervoer en over de keuze van de accommodatie. Uw wensen staan daarbij voor ons centraal.

Altijd comfortabel op reis
Omdat wij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel hebben staan, werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Voor het vervoer ter plaatse maken wij uitsluitend gebruik van luxe bussen of minibusjes, veelal voorzien van airconditioning. Voor de reizen per bus vanuit Nederland is de bus uiteraard voorzien van het Kema Keurmerk Busbedrijf.

Duidelijkheid en eerlijke informatie
Bij Bex doen we niet aan kleine lettertjes. Wij blijven continu streven naar duidelijkheid, eerlijke informatie en gemak. Zo vindt u bij elke reis duidelijk vermeld wat er wel en niet bij inbegrepen is. Zo ziet u bijvoorbeeld precies welke maaltijden, transfers etc. inbegrepen zijn en op welke bijkomende kosten u eventueel moet rekenen. U zult overigens verbaasd zijn over hoeveel er inbegrepen is voor zulke scherpe prijzen! Bex blijft streven naar duidelijkheid, eerlijke informatie en gemak voor haar klanten!

Bex bevestigt direct
Of u nu telefonisch, via internet of schriftelijk boekt, in vrijwel alle gevallen hebt u binnen vijf werkdagen na uw boeking een schriftelijke bevestiging in huis. Betalen is al even eenvoudig. U ontvangt twee acceptgiro's bij uw bevestiging. Één voor de aanbetaling en de ander voor het eventuele resterende bedrag. U kunt zowel per bank als per giro betalen. De benodigde reisbescheiden ontvangt u thuis per post. Ook hiervoor hoeft u dus niet de deur uit en dàt is lekker gemakkelijk!

Uw vraag, onze uitdaging!
Bij ons, het team van Verkoop en Informatie kunt u altijd terecht met al uw vragen. Geen enkele vraag is ons te gek, want elke vraag is voor ons een uitdaging om u zo goed en gedetailleerd mogelijk te informeren over de reis van uw keuze. Hoewel wij beschikken over een enorme stapel literatuur, zit de meeste kennis toch in ons hoofd. Ons geheim van die ruime kennis is de studiereis.

Groepsreis op maat bij Bex
Naast het complete aanbod vakanties op deze site, is Bex tevens specialist in het organiseren van groepsreizen op maat. Naast ons normale programma kunt u bij ons ook terecht voor al uw bijzondere reizen in binnen- en buitenland die speciaal voor u op maat worden samengesteld. Of het nu gaat om uw bedrijfsuitstapje, een themareis, een reis voor uw vereniging of een incentive reis met een speciaal karakter, afhankelijk van uw wensen en budget stelt onze afdeling Special Tours die unieke reis voor u samen waar nog tijden over nagepraat zal worden.

Ook wanneer u en uw gezelschap een reis willen maken zoals u die op deze site ziet, kunt u bij ons terecht. Vele verenigingen en instellingen reserveren bij ons een bestaande reis op een bepaalde vertrekdatum die dan exclusief voor hen wordt uitgevoerd. Vanzelfsprekend kan deze reis dan ook geheel volgens de wensen van de groep worden aangepast. Wilt u een dag langer blijven of hebt u een speciaal excursieverzoek? Het kan bij Bex!

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Aan de hand van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte samen waarin kwaliteit in het allerhoogste vaandel staat. U kunt reizen per vliegtuig, per bus of per trein en afhankelijk van het gewenste comfortniveau reserveren wij voor u de beste accommodaties.

Bex Special Tours denkt graag met u mee om een fantastisch programma samen te stellen. Per slot van rekening hebben we een jarenlange ervaring en kennis. Of u nu naar Parijs, Rome of Londen gaat of een rondreis door Indonesië maakt, laat de organisatie en uitvoering aan ons over, dan kunnen u en uw reisgenoten genieten van een ongestoorde, perfect geregelde reis.

Indien gewenst kunt u uw reis laten begeleiden door een Bex reisleider. Niet zo maar een gids, maar een zeer ervaren deskundige, die er vanaf uw vertrekplaats tot het einde van de reis voor zal zorgen dat uw reis vlekkeloos verloopt.

Hebt u plannen om een groepsreis te maken en wenst u meer informatie? Dat kan, wij geven u graag advies. U kunt 026-356 66 66. Of neem eens een kijkje op onze website. Wij staan graag voor u klaar!

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Aruba, België, Bulgarije, China, Cyprus, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, India, Indonesië, Italië, Jordanië, Kroatië, Letland Luxemburg, Malediven, Malta, Marokko, Mexico, Nederland, Nederlandse-antillen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Thailand, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zwitserland.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl