Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen BM Air Reizen > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

bm-air-reizen
BM Air Reizen
De Kwinkelier 62
3722 AS Bilthoven
31 (0) 30 225 23 28
info@bmair.nl
www.bmair.nl


Bekijk: reiservaringen BM Air Reizen

Informatie BM Air Reizen

Extra info extra info:

BM Air Reizen is de specialist in het verzorgen van betaalbare reizen naar het Verre Oosten. Zo beschikken wij als gespecialiseerd reisburo in Thailand over vijf kantoren met veelal Nederlandse leiding. Ook hebben wij in de Filippijnen en op Bali een eigen kantoor met een Nederlandse manager. Uiteraard beschikken wij ook in de andere landen over prima vertegenwoordigers.

BM Air Reizen is al bijna 19 jaar succesvol actief als organisator van reizen. In eerste instantie vooral naar Thailand en de rest van het Verre Oosten. In de afgelopen jaren is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en B M Air Reizen heeft nu een veelzijdig reisaanbod naar bestemmingen in verschillende werelddelen.

Wij willen benadrukken dat flexibiliteit onze specialiteit is. Als u een reis echt "Op Maat" wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een geheel verzorgde reis, alleen een vliegticket en alle mogelijke wensen daar tussen in, regelen wij voor u. Nauwgezet en met veel plezier. Bovendien zijn de meeste bestemmingen persoonlijk door ons bezocht.

Mocht u meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te bellen. Ons B M Air team staat tot uw beschikking om alle verdere vragen en mogelijkheden met u door te nemen.

Ter voorbereiding op uw reis kunt u ook één van onze gratis informatiedagen bijwonen. Hier wordt aan de hand van presentaties, foto's, dia's en video's informatie gegeven over de bestemmingen welke in onze gids staan.
Als gespecialiseerd reisburo in Thailand en het Verre Oosten krijgt u van ons alles te horen en te zien om uw vakantie in Thailand en de andere prachtige landen van het Verre Oosten goed voor te bereiden.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Birma, Cambodja, China, Filippijnen, Indonesie, Laos, Maleisie, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Vietnam

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl