Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Bob Travel > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

bob-travel
Bob Travel
Antennestraat 74
1322 AS Almere
31 (0) 36 529 23 22
support@bobtravel.nl
www.bobtravel.nl


Bekijk: reiservaringen Bob Travel

Informatie Bob Travel

Extra info extra info: bob-travel is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Utrecht.

BobTravel.nl stelt zich voor
Vanuit een traditionele bruin en witgoedwinkel ontstond in 2002 het idee om naast een winkel een verkoopsite op te richten voor consumentenelektronica. Binnen enkele maanden veranderde de winkelvloer in magazijn en werd duidelijk dat het fenomeen 'internetverkoop' een aparte tak van sport is. In september 2002 verzelfstandigde Bobshop en werd het de eerste 'pure internet player' op het gebied van consumentenelektronica.

Het dynamische medium zorgt ervoor dat Bobshop constant in beweging is en op innovatieve wijze inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen. Internet is als medium inmiddels geheel geaccepteerd en ook de consument ervaart geen probleem meer als het gaat om aankopen via internet. Dat vertrouwen is met name tot stand gekomen doordat er vanuit overheidswegen strenge controles zijn op de wijze waarop webwinkels haar producten aanbieden en verkopen. Bobshop heeft haar winkel volledig ingericht naar de letter van wet te bescherming van de consument.

Nu, 5 jaar na het begin van Bobshop.nl, is ook bobtravel.nl online gegaan met meer dan 60.000 accommodaties in geheel Europa en Florida! De kracht van BobTravel.nl is de unieke combinatie van kopen via internet achter je bureau tegen extreem lage prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele reiswinkel. BobTravel.nl werkt samen met gerenommeerde en betrouwbare partners binnen de reiswereld. Door onze strenge selectieprocedure aangaande de kwaliteit van onze partners creëren wij voor u de mogelijkheid om binnen enkele muisklikken online te reserveren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit, afhandeling, etc.. Eenmaal via BobTravel.nl online gereserveerd dragen onze partners de zorg voor een correcte afhandeling van uw reservering!

BobTravel.nl is een volledig zelfstandige en onafhankelijke internetonderneming. BobTravel.nl is geen reisorganisatie. Mede door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u scherpe prijzen realiseren en de beste aanbiedingen selecteren, waarbij geen afbreuk wordt gedaan aan de geleverde kwaliteit!

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Belgie, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittanie, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italie, Kroatie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Turkije, Verenigde Staten, Zweden, Zwitserland

Zekerheden Aangesloten bij: -

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl