Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen CaribbeanSpecialist > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

caribbeanspecialist
CaribbeanSpecialist
Van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam
31 (0) 20 675 75 36
info@niletravel.nl
www.caribbeanspecialist.nl


Bekijk: reiservaringen CaribbeanSpecialist

Informatie CaribbeanSpecialist

Extra info extra info: CaribbeanSpecialist is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Leiden.

Al 20 jaar lang biedt Nile Travel de meest gevarieerde en bijzondere Egyptereizen aan. Nijlcruises, rondreizen, stedentrips, duikreizen, strandvakanties, oases en het bruisende Cairo zijn in ons aanbod te vinden.

Vanaf heden zullen wij ons ook orienteren op de Caribbean. Het is mogelijk om via Nile Travel de schatrijke eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao te bezoeken. We bieden voor iedere doelgroep een zo compleet mogelijke reis aan. Zo kunt u op Aruba heerlijk genieten van de parelwitte stranden, de flora en fauna van Curacao bezoeken en/ of de fantastische onderwaterwereld van Bonaire ontdekken. Op ieder eiland kunt u duiken, watersportactiviteiten beoefenen en natuurtochten meemaken. Verder is de Caribbische sfeer voor iedere avondliefhebber een aangename verrassing door de gezellgheid bij bars,restaurants, casino?s etc.

Bij aankomst wordt u door een van onze vertegenwoordigers opgewacht en begeleidt naar het hotel. Zij zullen u verwelkomen en verder inlichten over de mogelijkheden en service.
Net als bij de Egyptereizen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor advies, reisverlenging of andere vragen kunt u ons altijd bellen of mailen op ons kantoor.

Bovendien gaan onze reizen altijd door, zelfs als u met zijn tweeën of alleen reist (bijzondere omstandigheden daargelaten). Indien u bij Nile Travel boekt hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Aruba, Bonaire, Curacao, Egypte

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl