Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Chalet.nl > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

chaletnl
Chalet.nl
Lindenhof 5
3442 GT Woerden
31 (0) 348 43 46 49
info@chalet.nl
www.chalet.nl


Bekijk: reiservaringen Chalet.nl

Informatie Chalet.nl

Extra info extra info: Chalet.nl is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Woerden.

Wij beschikken over een ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten. Een groot deel staat op onze pagina en regelmatig worden er nieuwe accommodaties toegevoegd. U kunt zelf zoeken naar een voor u geschikte accommodatie via het formulier zoekopdrachten. De beschikbaarheid kunt u controleren door naar ons een mail te sturen (via controleren beschikbaarheid). Wij laten zo spoedig mogelijk weten of de aangevraagde accommodatie nog beschikbaar is en indien gewenst voor u in optie is gezet. Wanneer de aangevraagde accommodatie reeds bezet is krijgt u een mail toegestuurd met daarin enkele vragen m.b.t. uw voorkeuren, waarna wij op basis van u wensen een aanbieding zullen doen.

Een accommodatie boeken kan op de volgende manier:

- Het boekingsformulier op de pagina invullen
- De mail met daarin aanbieding van het chalet terugsturen met het bericht dat u het chalet wilt boeken
- Ons telefonisch benaderen

Als u een chalet wilt boeken en dit aangeeft via het boekingformulier op onze pagina, zullen wij de beschikbaarheid zo spoedig mogelijk controleren. Als deze accommodatie beschikbaar is, krijgt u een bevestiging toegestuurd. Mocht de accommodatie reeds geboekt zijn door een ander dan krijgt u een aantal alternatieve mogelijkheden toegestuurd (waarvan wij denken dat het vergelijkbaar is met de kwaliteit, ligging en grootte van hetgeen u wilde boeken).
Als u een boeking bij ons gedaan heeft krijgt u zo spoedig mogelijk per mail een bevestiging toegestuurd. Wij vragen u te controleren of de bevestiging overeenkomt met hetgeen besproken / geboekt is. Is dit correct dan vragen wij u de bevestiging zo spoedig mogelijk ondertekend retour te sturen. Wij zorgen dan dat de boeking verder verwerkt wordt. Wij verlangen binnen 10 dagen nadat de boeking gedaan is een aanbetaling van een deel van de reissom. Het restant bedrag moet 6 weken voor vertrek voldaan zijn.

Ongeveer 8 weken voor vertrek berichten wij u over de optiemogelijkheden welke wij voor u kunnen verzorgen. Wij vragen u vervolgens de namenlijst met geboorte data en woonplaats van uw groepsgenoten ons door te geven (indien nog niet doorgegeven bij boeking). Deze hebben wij nodig i.v.m. evt. verzekering, de skipassen en huurmateriaal.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Tsjechie, Zwitserland

Zekerheden Aangesloten bij: SGR.

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl