Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen cheaptickets > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

cheaptickets
Cheaptickets
Arendshof 85
4901 LK Oosterhout
0900- 4564560
info@cheaptickets.nl
www.cheaptickets.nl


Bekijk: reiservaringen cheaptickets.nl

Informatie cheaptickets

Extra info extra info: Waarom boeken op Cheaptickets.nl

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week online reserveren. Goedkoop, gemakkelijk, overzichtelijk, razendsnel én met een prima service. En altijd de beste deals.

CheapTickets.nl is opgericht in 2001 en behoort anno 2007 tot de grootste webwinkels voor vliegreizen in Nederland. Wekelijks boeken duizenden consumenten en bedrijven online hun tickets via de site. CheapTickets.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker van vliegtarieven van alle verschillende luchtvaartmaatschappijen. Naast de reguliere lijndienstvluchten worden ook de lowcost carriers en de goedkoopste vakantievlucht in één overzicht getoond. Op deze manier krijgt u in meteen een duidelijk beeld van welke maatschappij u het voordeligste naar uw bestemming brengt. Onder meer door innovatief handelen, een zeer hoge automatiseringsgraad, efficiënte processen en een goede inkoop beschikt CheapTickets.nl voortdurend over de beste tarieven van airlines en andere leveranciers, waar u als klant direct van profiteert.

Uitgebreid pakket van dienstverlening
Ook vindt u op CheapTickets.nl een uitgebreid aanbod van vakantievluchten (charters) van de ANVR reisorganisaties naar voornamelijk populaire vakantiebestemmingen. Bovendien kunt u op de website terecht voor vakanties, hotels, autohuur en verzekeringen. Deze allround dienstverlening wordt verder benadrukt door de hoge servicegraad van het contact center, de uitstekende kennis van de medewerkers en de zeer ruime telefonische openingstijden; van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 24.00 uur! Voor het afhalen van tickets en reispapieren is ons kantoor geopend op de volgende tijden: maandag tot en met donderdag van 09.15 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.15 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.15 tot 17.00 uur.

Vertrouwd boeken
CheapTickets.nl maakt onderdeel uit van de Beins Travel Group in Oosterhout. Van pionier in 1971 is Beins uitgegroeid tot een belangrijke speler in de reisbranche met 50 reisadviseurs onder één dak. CheapTickets.nl is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA).

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Wereldwijd

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl