Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Club Med > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

club-med
Club Med
Stadhouderskade 13
1054 ES Amsterdam
0900-202 03 06
info@clubmed.nl
www.clubmed.nl


Bekijk: reiservaringen Club Med

Informatie Club Med

Extra info extra info: Club Med is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Amsterdam.

Dromen, lachen, spelen, delen, ontdekken, genieten…en als de luxe van onze huidige maatschappij zou zijn vrij om het grote en kleine geluk dat ons leven kleur geeft, in alle vrijheid te kunnen beleven?

Al 50 jaar lang houdt Club Med zich met de mystieke wetenschap achter het vakantiegeluk bezig. Vandaag de dag bieden wij onze veeleisende internationale klanten een product dat aansluit op hun wensen. Door de herpositionering is Club Med meer dan ooit de plek waar verfijning en plezier samen gaan...

Want dat is de filosofie achter de vakanties van Club Med: het creeëren van een omgeving voor de gasten waarin ze eenvoudig en in alle vrijheid alle facetten van vakantieplezier kunnen ontdekken. Samen lachen, genieten van de schoonheid van de omgeving, onbezorgd profiteren van de luxe van all-inclusive, aangenaam verrast worden, de behulpzame medewerkers en nog vele andere elementen die uw vakantie tot een moment van geluk maken.

Om deze boodschap de wereld in te sturen hebben wij een nieuwe, gewaagde, internationale reclame campagne gelanceerd. Een campagne die met verve de belofte van vakantiegeluk bij Club Med belichaamt.

De belofte van vakantiegeluk komt al decennia lang terug als rode draad in de diverse reclame campagnes van Club Med. Gilbert Trigano memoreerde er al eens aan toen hij zei: “Happiness is our business”. Club Med nodigt u uit om opnieuw mee te dromen.

Club Med. Een wereld vol vakantiegeluk.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Australie, Brazilie, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Indonesie, Israel, Italië, Japan, Malesie, Marokko, Mecixo, Polinesie, Portugal, Senegal, Sicilie, Thailand, Tunesie, Turkije, Verenigde Staten.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl