Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Cycletours > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

cycletours
Cycletours
Buiksloterweg 7a
1031 CC Amsterdam
31 (0) 20 521 84 00
info@cycletours.nl
www.cycletoutrs.nl


Bekijk: reiservaringen Cycletours

Informatie Cycletours

Extra info extra info:

Zoveel reizen, zoveel mensen en nog zoveel meer verhalen. Op het hele parcours van pioniers- naar professionele club hebben we met klein verzet menig colletje en avontuur met plezier overwonnen. Onze eerste reis in 1981, de ´ronde van Zuid-Frankrijk´, werd met veel improviseren een ware avontuurlijke expeditie voor de sterke renners, maar ook voor ons.
In de afgelopen 25 jaar hebben we steeds nieuwe vakantieformules ontwikkeld voor alle mogelijke klanten. Van jong tot oud, voor de ´relax´- fietser tot de sportieve uitdagers, voor individuele reizigers, van dichtbij tot ver weg, voor ouders met kinderen tot actieve vijftigers... Vrijwel iedereen vindt bij Cycletours wel wat hij op fietsgebied zoekt. Uit het grote aantal fietsers dat jaarlijks terugkeert, blijkt dat niet alleen wij daar heel veel plezier aan beleven. Daar waar op het oog in de afgelopen jaren veel vernieuwd is, staat het genieten nog steeds onveranderd centraal!
Natuurlijk zijn onze individuele reizen voor veel mensen die in optimale vrijheid willen genieten de ideale uitkomst. Maar ook de mogelijkheid om op de groepsreizen zowel uw eigen gang te gaan als het plezier te kunnen delen, wordt door onze deelnemers als een verrijking ervaren!

Als vanouds hebben we ook het afgelopen seizoen onze klanten op een aantal vakantiebestemmingen bezocht, de reisbegeleiders en onze medewerkers gehoord en uw reacties op de enquêteformulieren bestudeerd. Al deze informatie is zo goed mogelijk verwerkt in ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal verrassende nieuwe reizen voor 2009.

Als trotse pionier van deze tijd willen we u ook in de komende jaren blijven verrassen. We wensen u veel vakantieplezier!

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Belgie, China, Costa Rica, Cuba, Curacoa, Cyprus, Denemarken, Duitsland Ecuador, Egypte, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Marokka, Namibie, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Nubie, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenie, Spanje, Thailand-Laos, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Zekerheden Aangesloten bij: -

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl