Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen D-reizen > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

d-reizen
D -reizen
Burg. v.d. Willigenlaan 50
2132 TW Hoofddorp
0900-1811
info@d-reizen.nl
www.d-reizen.nl


Bekijk: reiservaringen D-reizen

Informatie D-reizen

Extra info extra info:

De slogan van D-reizen luidt dezelfde reis voor de laagste prijs. Als u dus goedkoop op vakantie wenst te gaan dan kunt u bij D-reizen uw reis boeken. Om u alvast een inzicht te geven in de mogelijkheden die D-reizen biedt kunt u onderstaande tips doorlezen.

1. D-reizen
D-reizen is een groot reisbureau met een enorm reisaanbod. Er zijn reisbureaus die u persoonlijk kunt gaan bezoeken, maar ook heeft D-reizen een reisbureau op het internet waar u online reizen kunt zoeken om vervolgens uw vakantie te boeken. D-reizen biedt echter meer dan alleen maar vakantiereizen.

2. Vliegtickets
Naast het aanbieden van vakantiereizen kunt u ook bij D-reizen uw vliegticket boeken. U hoeft alleen maar de bestemming in te voeren en op uw scherm komen de beschikbare en goedkoopste mogelijkheden te voorschijn.

3. Stedentrip
Als u het leuk vindt eens in de zoveel tijd een populaire stad te bezoeken in een ander land kunt u bij D-reizen uw hart ophalen. Er is een groot aanbod van stedentrips dus er is keus genoeg.

4. Autovakantie
U rijdt liever zelf dan dat u wordt vervoerd? Geen probleem D-reizen heeft namelijk ook autoreizen in het reisaanbod. U hoeft alleen maar aan te geven waar u heen wilt, wanneer u heen wilt en weer terug en daarnaast nog het aantal mensen. U kunt online meteen zien hoeveel de vakantie kost.

5. Weekendje weg
Het is toch heerlijk om af en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en er even een weekendje tussen uit te gaan. In eigen land of over de grens de keus is aan u.

6. Wintersport
Wie liever sportief bezig is en heerlijk wil genieten van een witte omgeving kan terecht bij D-reizen om een wintersportvakantie te boeken. Of u nu voor een week gaat of liever wat langer gaat het is allemaal mogelijk.

7. Autohuur
Bij het zelf samenstellen van uw vakantie waarbij u al een vliegticket geboekt hebt is het natuurlijk handig om op de plaats van bestemming een auto tot uw beschikking te hebben. Via D-reizen kunt u vooraf al een auto reserveren, zodat deze voor u klaar staat als u aankomt.

8. Hotels
Naast het vliegticket en de auto die u dan geboekt hebt zult u ook een overnachtingsmogelijkheid moeten hebben. D-reizen zou D-reizen niet zijn als dit ook niet geregeld kan worden. Zoek dus maar een hotel uit waar u wilt overnachten.

Met deze tips over D-reizen hebt u in elk geval keuze genoeg. Vergeet niet om nog een verzekering af te sluiten. Daarna kan de voorpret alvast beginnen.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Andorra, Argentinië, Aruba, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Canada, China, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Gambia, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Indonesië, Israël, Italië, Jamaica, Japan, Jordanië, Kaapverdië, Kenia, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malediven, Maleisië, Malta, Marokko, Mauritius, Mexico, Monaco, Nederland, Nederlandse Antillen, Noorwegen, Oekraïne, Oman, Oostenrijk, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rusland, Singapore, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Swaziland, Tanzania, Thailand, Trinidad en Tobago, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Venezuela, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl