Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen De Jong Intra Vakanties > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

de-jong-intra-vakanties
De Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984 AA Ridderkerk
0180-457803
info@dejongintra.nl
www.dejongintra.nl


Bekijk: reiservaringen De Jong Intra Vakanties

Informatie De Jong Intra Vakanties

Extra info extra info:

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige, allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto “Haal meer uit je vakantie!” zorgen we voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Het hoofdkantoor is gevestigd te Ridderkerk. Op dit moment werken er in het seizoen ruim 100 mensen. Daarnaast zijn er in het buitenland nog eens 80 reisleid(st)ers en standplaatshostesses werkzaam. Onze touringcar reizen worden door honderden ervaren chauffeurs uitgevoerd.

Geschiedenis, van touringcarbedrijf tot allround touroperator
In het begin van de vijftiger jaren begon het touringcarbedrijf de Jong Tours uit Rijsoord met het organiseren van ad-hoc buitenlandse reizen per touringcar. In het begin op kleine schaal, later werd dit grootser aangepakt. In 1972 ontstond hieruit de organisatie de Jong Intra Tours die zich ging richten op het samenstellen van busreizen die via de reisburo’s verkocht werden. Het eerste jaar werden direct al 35.000 passagiers vervoerd en in de navolgende jaren stegen de boekingsaantallen jaarlijks met ongeveer 15% tot in 1980 het magische getal van 100.000 werd bereikt. Na een korte periode de werknaam de Jong Intra Tours te hebben gebruikt, werd in 1984 gekozen voor een nieuwe naam, de Jong Intra Vakanties, mede om gestalte te geven aan de verdere diversificatie van het product met autoreizen, stedenreizen, vliegreizen en reizen naar o.a. Zuid-Afrika, Thailand, Maleisie, Australie, Nieuw Zeeland en China!

Positie in Nederland
De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie. Jaarlijks worden er voor meer dan 250.000 reizigers vakanties georganiseerd waarmee het qua aantallen passagiers een top positie in neemt op de lijst van grote reisorganisaties in Nederland.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Amerika, Andorra, Australië, België, Bulgarije, Cambodja, Canada, China, Denemarken, Dubai/V.A.E., Duitsland, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Indonesië, Italië, Kenia, Kroatië, Laos, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Marokko, Namibie, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Rusland, Slovenië, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl