Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen DTI > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

dti
DTI
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
31 (0)20 580 70 00
info@dti-travel.nl
www.dti-travel.nl


Bekijk: reiservaringen DTI

Informatie DTI

Extra info extra info:

Dutch Travel International is een dynamische reisorganisatie die in 2003 zijn deuren opende in Nederland. DTI Nederland maakt deel uit van de Kayi Group, een Turks familieconcern die zijn succesverhaal in 1988 is begonnen.

Tot deze groep behoren ook de luchtvaartmaatschappij SKY Airlines, de hotelketen RIVA en het incoming agentschap Kayi Tur. De Kayi Group is ondertussen uitgegroeid tot het meest toonaangevende reisbedrijf in Turkije, met GTI Travel /Duitsland, GTI Travel/Polen, GTI Travel/Rusland en DTI/Nederland als touroperators.

De Kayi Group beschikt over een internationale visie en is trots op de grote bijdrage die het heeft geleverd aan de wereldwijde promotie van Turkije. Dutch Travel International heeft door zijn opvallende reclames en kwaliteitsproducten in een korte tijd een prominente plaats veroverd in de Nederlandse reisbranche en vervoert per jaar ca. 80.000 passagiers.

DTI specialiseert zich in het aanbieden van vliegvakanties naar Turkije, met in het bijzonder, de Turkse Zuidkust. Momenteel bestaat het team van DTI uit 25 medewerkers.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Turkije

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl