Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen GoBest > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

gobest
GoBest
Jan Rebelstraat 16c
1069 CC Amsterdam
0900-1915
info@gobest.nl
www.gobest.nl


Bekijk: reiservaringen GoBest

Informatie GoBest

Extra info extra info:

GoBest heeft voor iedereen de perfecte vakantie. Of u nu met het hele gezin lekker wilt ontspannen in de zon, een culturele rondreis wilt maken of samen wilt genieten van de prachtige natuur, u bent bij ons aan het juiste adres. En dat alles natuurlijk ook nog eens heel betaalbaar. De GoBest prijsgarantie garandeert dat u nooit te veel betaalt. Daarnaast zijn alle GoBest vakanties altijd inclusief vliegreis, transfers en Nederlandse reisleiding service ter plaatse.

Bij GoBest kunt u heel gemakkelijk online boeken. In maart 2008 is de website van GoBest namelijk verkozen tot beste online booking site, door PC Consument. Dit is een belangrijk maandblad voor actieve computergebruikers. U weet precies waar u met ons aan toe bent.

GoBest is onderdeel van First Choice Nederland BV. Een 100% dochteronderneming van Tui Travel PLC. 's Werelds grootste en meest toonaangevende reisonderneming. Meer dan 45.000 medewerkers verzorgen namens Tui Travel PLC jaarlijks voor miljoenen reizigers een vakantie. Het GoBest team bestaat uit ca 45 enthousiaste reisliefhebbers in Nederland en meer dan 80 medewerkers verspreid over vier continenten. Uw vakantie is bij ons beslist in goede handen. Uiteraard is GoBest aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Wel zo vertrouwd!

GoBest verkoopt niet via de reisbureaus, maar is heel eenvoudig vanuit huis te boeken. Via internet kunt u niet alleen 24 uur per dag beschikbaarheid en prijzen checken, van veel bestemmingen en hotels zijn ook complete films te zien. Zo komt u wel heel gemakkelijk alles van uw vakantie te weten. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u met al uw vragen terecht bij ons team van ervaren reisadviseurs, tel 0900-1915 (15 cpm). Zij kennen alle bestemmingen en bijna alle hotels uit eigen ervaring en zijn u graag van dienst van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

Heeft u uw keuze gemaakt en is de vakantie geboekt dan ontvangt u binnen 1 werkdag uw boekingsbevestiging en factuur op het door u opgegeven emailadres. Indien u geen reserveringsnummer heeft gekregen is het mogelijk dat uw boeking niet juist is binnengekomen in ons systeem. Een reserveringsmedewerker zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vakantie is vooral plezier, daarover is iedereen bij GoBest het eens. Onze inkopers reizen het hele jaar de wereld over om voor u de beste hotels voor de beste prijs te selecteren. Onze jarenlange ervaring in het samenstellen en organiseren van vakantiereizen garandeert dat u aan het eind van uw vakantie met enthousiaste verhalen thuis komt.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Brazilië, Bulgarije, Egypte, Gambia, Griekenland, Portugal, Spanje, Tunesië, Turkije.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl