Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen gofun > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

gofun
GoFun
Singaporestraat 82
1175 RA Lijnden
31 (0) 23 7510610
info@gofun.nl
www.gofun.nl


Bekijk: reiservaringen gofun.nl

Informatie gofun

Extra info extra info: gofun

Wil jij deze zomer voordelig op vakantie, zonnen, nieuwe vrienden ontmoeten en vooral heel veel feesten?! Boek dan snel jouw vakantie bij GoFun.

GoFun doet er alles aan om jou de zomer van je leven te laten beleven. GoFun is de organisatie voor jonge mensen en heeft spetterende bestemmingen. GoFun is dan ook dé specialist in jongerenreizen. De juiste sfeer en de juiste prijs zijn belangrijke uitgangspunten bij het samenstellen van ons programma. Je kunt hier ons spetterende, scherp geprijsde zomeraanbod bekijken, met de beste strand- en feestbestemmingen in zonnig Europa.

Wil jij ook het beste uit jouw vakantie halen? Op elke GoFun bestemming zal een team van de leukste en gezelligste reisleiders/reisleidsters klaar staan om er samen met jou een top vakantie van te maken. Zij weten precies waar je moet zijn op de bestemmingen en zullen jou dan ook meenemen naar de leukste bars, discotheken en hotspots op jouw bestemming, bekijk daarvoor het activiteitenprogramma dat je hier op deze site kunt vinden. Ook dit jaar weer te boeken bij GoFun: de examenreizen, de kroegentochten, excursies en party´s! Het kan ook dit jaar weer allemaal bij GoFun.

.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Griekenland, Hongaraije, Texel, Frankrijk, Terschelling, Turkije, Bulgarije, Italië of Spanje

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, calamiteitenfonds.

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl