Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen Hogenboom> Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

hogenboom
Hogenboom
Molenlaan 69
1422 XN Uithoorn
0900-2002002
info@vakantiegevoel.nl
Ga naar website


Bekijk: reiservaringen Hogenboom

Informatie Hogenboom

Extra info extra info:

De historie van Hogenboom Vakantieparken gaat terug tot begin jaren negentig met de aankoop van een recreatiewoning door oprichter en van oudsher hederakweker Ruud Hogenboom. Kort daarop werden, uit beleggingsoogpunt, meerdere recreatiewoningen in eigendom verworven. Omdat op één van de parken de verhuur niet (goed) geregeld was, besloot hij zijn recreatiewoningen zelf te gaan verhuren aan derden.
Niet lang daarna verzorgde hij ook de verhuurbemiddeling voor andere eigenaren op het park.
De oprichting van Hogenboom Recreatie was een feit.
Eind jaren negentig kreeg Ruud Hogenboom de mogelijkheid om zelf het beheer/ de exploitatie op een park te gaan verzorgen, hetgeen met twee handen werd aangegrepen. De centrumvoorzieningen werden aangekocht en deze leerzame periode heeft geleidt tot de oprichting van Hogenboom Vakantieparken in 1998.
Om (snel) door te groeien met Hogenboom Vakantieparken heeft Ruud Hogenboom in 2000/ 2001 besloten om zijn toenmalige hederakwekerij te verkopen en is samen met drie andere investeerders ‘Nederland Vakantie Groep’ gestart. Deze vennootschap verzorgde de aansturing van diverse dochterondernemingen van waaruit de verschillende expertises zoals verkoop (Hogenboom Recreatie Vastgoed), beheer (Nederland Vakantie Beheer) en verhuur (Hogenboom Vakantieparken) werd gecoördineerd. Daarnaast zijn diverse bungalowparken en campings in zijn geheel of gedeelte in eigendom verworven.
Begin 2007 is Hogenboom Vakantieparken door Nederland Vakantie Groep verkocht aan Interparcs, een investeerdersgroep onder leiding van John Sanders. Frank de Groot is door het nieuwe Hogenboom Vakantieparken aangesteld als directeur. Vanaf de oprichting van Nederland Vakantie Groep is hij betrokken geweest bij het bedrijf, waarvan de laatste jaren als algemeen manager. Zijn doelstelling is om als verhuurorganisatie te groeien naar de top 3 van Nederland. Het hoofdkantoor is met 50 werknemers gevestigd in Uithoorn.
Hogenboom Vakantieparken verzorgt inmiddels de exclusieve verhuur op ruim 40 bungalowparken en campings in met name Nederland, maar ook in de rest van Europa. Daarnaast heeft Hogenboom Vakantieparken de samenwerking gezocht met een aantal geselecteerde bungalowparken en campings, veelal familiebedrijven of parken van individuele recreatieondernemers. Op deze vakantieparken verzorgt Hogenboom Vakantieparken niet de exclusieve verhuur, maar dankzij een unieke samenwerking kunnen wij toch aan de wensen van onze gast voldoen. Hiermee biedt Hogenboom Vakantieparken voor ieder wat wils!
Met de komst van een aparte Chalets en Kamperen brochure in 2009 gaat Hogenboom Vakantieparken zich, naast de bungalowparken, óók verder specialiseren in het aanbieden van chalets en 4 en 5 sterren campings in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Ondanks de groei blijft Hogenboom Vakantieparken een ‘no-nonsense’ organisatie waarbij persoonlijk contact enorm op prijs wordt gesteld.

Uiteindelijk is het onze doelstelling om onze gasten het ultieme vakantiegevoel te bezorgen!

Reismogelijkheden reismogelijkheden: België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Tsjechië.

 

Zekerheden Aangesloten bij:

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl