Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen jiba > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

jiba
jiba
Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam
0900-0802
info@jiba.nl
www.jiba.nl


Bekijk: reiservaringen jiba.nl

Informatie jiba

Extra info extra info: Jiba is een zogeheten direct seller die zijn vakanties uitsluitend via de website www.Jiba.nl aan de consument verkoopt en niet via reisbureaus. Jiba organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar diverse landen rond de Middellandse Zee en Noord-Afrika en wintersportvakanties naar populaire winterbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Andorra.

De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Jiba. Onze enthousiaste medewerkers zijn iedere dag druk in de weer om het mogelijk te maken uw vakantie op basis van uw eigen wensen te organiseren. Jiba werkt vol passie aan uw vakantieplezier.

Met een zeker gevoel op vakantie
Jiba laat u graag met een goed en zeker gevoel op vakantie gaan. Deze website verstrekt actuele reisinformatie en klantreacties zodat u zelfstandig tot een afgewogen reiskeuze komt. De reis van uw keuze kunt u direct online reserveren. In december 2004 ontving Jiba de eerste prijs als beste Nederlandse reiswebsite in de categorie complete vakanties. Deze prijs - de Internet Reisveer - was een initiatief van het toonaangevende vakblad voor de reisindustrie de Reisrevue.

Alle reizen worden uitgevoerd op basis van ANVR Reisvoorwaarden. Daarnaast is Jiba aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en Thuiswinkel waarborg, het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Bulgarije, Cyprus, Egypte, Griekenland, Kroatië, Malta, Portugal, Spanje, Tunesië, Turkije.

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, Thuiswinkel

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl