Ga naar de homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

> Home > Organisaties > Reiservaringen neckermann > Extra info

 

 

 Home
 Organisaties
 Vakantie Landen
 Reisorganisatie Uitgelicht
 Contact
 Nieuwsbrief
 Over Ons  Bekijk de reiservaringen Deel uw eigen ervaring Bekijk de extra info

neckermann
neckermann
Postbus 700
2130 AS Hoofddorp
0900-5550555
info@neckermann.nl
www.neckermann.nl


Bekijk: reiservaringen neckermann.nl

Informatie neckermann

Extra info extra info: Neckermann is opgericht op 1 november 1970 als eerste buitenlandse dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De verkoop van vakantiereizen gebeurde in de eerste jaren rechtstreeks aan de consument vanuit een aantal eigen Neckermann reisbureaus. Het hoofdkantoor werd gevestigd boven het Neckermann reisbureau in de Kalverstraat en daarna Nieuwezijds Voorburgwal, beiden hartje Amsterdam. Kort na de oprichting verhuisde Neckermann naar Amstelveen, later naar Diemen-Zuid en tegenwoordig staat het hoofdkantoor in Hoofddorp. Inmiddels is Neckermann in Nederland een grote touroperator die deel uit maakt van Thomas Cook Nederland B.V. Het assortiment van Neckermann bestaat uit vliegreizen naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autoreizen in zowel zomer als winter en kampeer- en wintersportreizen. Neckermann is momenteel marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste zes jaar de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last-minutes". Daarnaast heeft Neckermann dit jaar de ‘Veer’ gekregen voor: beste in All Inclusive vakanties en beste aanbieder van Spanje en Dominicaanse Republiek.

Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland waar ook de touroperators Thomas Cook, Vrij Uit en de reisbureauketen Thomas Cook toe behoren. De Nederlandse Thomas Cook organisatie is een dochteronderneming van het internationale Thomas Cook concern, één van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Reismogelijkheden reismogelijkheden: Aruba, Brazilie, Bulgarije, Cuba, CuraÁao, Cyprus, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IndonesiŽ, ItaliŽ, Jamaica, Kenia, Kroatie, Malediven, Malta, Marokko, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Thailand, Tobago, Tsjechie, TunesiŽ, Turkije, Zwitserland

Zekerheden Aangesloten bij: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

 

 

Privacy | Disclaimer | Over ons | Contact | Sitemap | Partners | © reis-ervaring.nl